Allotjament web

Si voleu allotjar la pàgina web de la vostra entitat, del vostre negoci o la vostra web personal al nostre servidor, visiteu aquest apartat de la web.

El nostre servei d’allotjament inclou el següent:
1- Registre del domini .cab que escolliu (sota disponibilitat del nom que vulgueu registrar).
2- Allotjament web, amb espai d’emmagatzematge i transferència de dades il·limitats.
3- Certificat SSL per a la vostra pàgina web (https).
4- Instal·lació, manteniment i actualització de software de la vostra web, sense límit. Oblideu-vos dels problemes de seguretat.
5- Accés directe al gestor de continguts, on podreu afegir informació o actualitzar l’existent vosaltres mateixos.
6- Instal·lem dos tipus de scripts en php per a muntar la vostra pàgina web segons les vostres necessitats: WordPress per a webs informatives o blogs personals, i Thirtybees per a botigues online. No acceptem res més per motius de seguretat. Hi ha una excepció: si voleu una web estàtica, no dinàmica, que funcioni amb html i no amb php ni base de dades, carreguem els fitxers que ens envieu.
7- Compliment íntegre i escrupolós de tota la legislació nacional i comunitària que afecta la publicació de pàgines web: cookies, LSSI, protecció de dades, GDPR, etc, amb la inclusió dels textos legals necessaris a la web.
8- Comptes il·limitats de correu electrònic del tipus usuari@elvostrenom.cab

ATENCIÓ: Amb aquest allotjament no tindreu accés directe a cPanel. Podreu accedir a l’àrea d’administració (backoffice) dels scripts WordPress o Thirtybees que instal·lem, però de les qüestions tècniques i de manteniment ens n’encarreguem nosaltres. Fora maldecaps.

Si no voleu contractar cap allotjament web, i amb un domini del tipus elvostrenom.cab ja feu, per a apuntar-lo a qualsevol altre servidor que ja tingueu, també ho podem fer.

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant aquesta pàgina.

Cabassers.com